illustratief werk

Voor illustratief werk is de waaier best breed hier bij CLUB ROOS. Meestal werk ik vanuit een specifieke vraag, en samen met de klant bekijken we wat het beoogde doel is en welke mogelijkheden en richtingen we van daaruit kunnen gaan. Iedere job is dus anders, de rode draad is zoeken naar een eigentijds èn tijdloos design.

Heb jij iets te vieren, heeft je bedrijf een nieuwe stijl nodig, of wil je woorden meer kracht bijzetten met een beeld? CLUB ROOS werkt altijd op maat.


"a drawing is simply a line going for a walk"

- Steve Jobs -

project: boek 'blije buikjes'

Hanne Mariën en Joke Vanherck, beiden orthomoleculaire therapeut, vriendinnen en ook mama's van elk 3 kinderen, kregen in hun praktijk heel vaak vragen rond gezonde voeding voor kinderen.
Ze bundelden in dit boek al hun wetenschappelijke kennis en vulden het verder aan met handige tips en lekkere recepten.
Ik mocht een heleboel illustraties voorzien, waardoor het niet enkel inhoudelijk maar ook visueel een echt eye-catcher werd.

project: boek 'niksnieuwjaar'

Marlies Van Wemmel had in 2022 een missie: een jaar lang niks nieuws kopen. Dat lukte haar, en hoe! Bijna twee jaar later kwam er een boek, én een theatershow.
Zo fijn om mee te mogen werken aan dit mooie verhaal!
Het boek leest als een trein, staat vol niksnieuwtips, maar Marlies geeft ook nieuwe inzichten en bedenkingen over ons consuptiegedrag.

contact

Ik neem graag de tijd voor je illustratie vragen!