De kleiclub

Kleurrijke ontwerpen met een knipoog, daar hou ik het meeste van. Decoratief werk, maar ook producten die perfect gewoon kunnen gebruikt worden in huis. Illustratie is daarbij nooit veraf.

Keramiek met een 'hoekje aan', ik zoek naar ontwerpen die apart mooi zijn, maar onderling ook een mooie mix vormen. Wat er uit de oven komt? Dat hangt af van de inspiratie van het moment.

Voor de verkoop van de producten werken we met aangekondigde webshopupdates, deze worden aangekondigd via de socials. Ben je graag als eerste op de hoogte van de drops, schrijf je dan via ons contactformulier zeker in voor de nieuwsbrief!

Workshop

Steek je zelf graag de handen uit je mouwen en ben je geïnteresseerd in het werken met keramiek?

Ook dan ben je hier aan het juist adres!

Er zijn meerdere workshops in de maak. Via de knop hieronder kan je het aanbod van de club bekijken.

maatwerk?

Toch nog een ander voorstel? Of al lang een idee in je hoofd?
Graag je lijfspreuk op serviesgoed? Of als deco aan de muur?
Misschien zoek je gepersonaliseerd keramiek voor je zaak, of om iets te vieren.

Of je zoekt met je gezin of bedrijf een leuke 'teambuilding'. Ook dat kan. Zowel hier in het atelier als op verplaatsing stel ik de leukste workshops voor je samen.

Ik bespreek graag samen de mogelijkheden!

Open Atelier

Heb je geen nood meer aan workshops of lessen, maar wel nog veel zin opbouwen met klei? Je kan hier ook komen werken aan je eigen projecten in het atelier.

Tijdens de open atelier momenten, op vaste dagdelen per week ben je vrij om te komen werken wanneer het jou past. Je kan zelfstandig werken, al ben ik steeds in de buurt voor extra begeleiding, tips en tricks!

Het werkt zo: er zijn beurtenkaarten van 2, 3 , 4 of 5 dagdelen van telkens 2,5 werkuren. Klei is inbegrepen, bakkosten voor het glazuren worden verrekend aan €10 per kg. (de eerste 2 kg is inbegrepen)

Het open atelier is er elke dinsdagavond van 19.00u - 21.30u, en elke donderdagochtend van 9.30u - 12.00u

Hoeveel kost het?
2 beurten = € 90
3 beurten = € 120
4 beurten = € 150
5 beurten = € 180

Zin in? Stuur me via het contactformulier een berichtje met hoeveel keer je graag zou willen komen en welke dagdelen je voorkeur hebben.

contact

Voor alle vragen over keramiek, voor samenwerkingen, voor extra info ...
help ik je graag verder!